Когато слънцето блести, кожата лъщи...
Десислава Найденова-Вичева
BIODERMA

Познато ви е, нали? Доста неприятно усещане, от което момичетата с комбинирана и мазна кожа мечтаят да се отърват дълготрайно. Лятото е съвсем близо, ще имаме нужда и от надеждна слънцезащита, затова днес реших да ви разкажа за един дерматологичен продукт, който удря право в целта. С други думи, аз открих решението на проблема, изнесен в заглавието, и без колебание ще се възползвам.

Оказва се, че всяка втора жена (на възраст 18-35 г.) е с комбинирана към мазна кожа. Проучването е проведено през 2014 г. по инициатива на BIODERMA. Резултатът всъщност вдъхновява бранда да разработи и представи продукт, чиято мисия е да сбъдне мечтата, за която споменах в началото. NUDE Touch SPF 50+ e флуид за ежедневна употреба, съчетаващ изключително надеждна слънцезащита с ефекта на „непокрита кожа“, от една страна, и силно матиращ завършек с действие против несъвършенствата, от друга. На практика имаме една мултиактивна грижа, насочена едновременно към здравето и красотата на кожата. И няма как да е по друг начин, защото винаги трябва да мислим за тях като за неделимо цяло.

Верни на традицията да създават продукти, които възстановяват баланса на кожата и подсилват естествените й защитни механизми, BIODERMA не правят изключение и с NUDE Touch SPF 50+, който е част от гамата Photoderm. Високият фактор на изцяло минералната слънцезащита осигурява това, от което се нуждаят много момичета през горещите летни месеци – адаптиран за нуждите на комбинираната и мазна кожа фотозащитен продукт.

Сетивната и ултра лека текстура с минерални пудри и филтри изравнява тена, не утежнява, а буквално се слива с кожата, правейки я сияйна. Матиращото действие продължава 8 часа, което е абсолютно постижение, като се има предвид интензивното производство на себум в жегите, водещо до така неприятното лъщене в Т-зоната, а и по цялото лице. Наличието на салицилова киселина във формулата спомага за стимулиране на клетъчното обновяване, за изглаждане на кожата, за ограничаване на комедоните и пъпките. След 3 седмици употреба видът на комбинираната и мазна кожа е значително подобрен.

Photoderm NUDE Touch може да се включи в ежедневната целогодишна грижа за кожата, заедно с фон дьо тена или като негова алтернатива (в зависимост от индивидуалните изисквания за покривност). Хипоалергенен е, некомедоногенен, фотостабилен, без аромат, без парабени, силно водоустойчив и с много добра толерантност за кожата и очите. Като слънцезащитен продукт е подходящ за възрастни и деца над 10-годишна възраст.

NUDE Touch SPF 50+ се предлага в три нюанса (много светъл, светъл, златист), които дори могат да се смесват, така че няма как да не откриете своя. Готови сме да посрещнем лятото без притеснения и със самочувствие, нали, момичета?

С подкрепата на BIODEDMA

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град