Издателство "Рибка" – малко по размер, голямо по душа
Кристина Младенова

На коледното издание на Mish Mash Fest ще ни гостува и един много специален участник, който е посветил своята ценна работа на най-малките читатели. Това е издателство "Рибка" - малко по размер, но голямо по душа, издателството на децата и техните родители.

Зад името на издателство "Рибка" стоят Катя Антонова, Евгения Николова и Милен Антиохов. Тяхна основна цел е да помагат на родителите да осигуряват на децата си артистични, красиви, интересни и остроумни книжки. По този начин българските деца се докосват до истинското изкуство и повишават способността си да го разбират. Защото ще могат да го държат в ръцете си и да го разлистват, колкото си искат.

"Рибка" издава книги за деца на възраст от 0 до 12 години. Авторски книги, които не само са интересни и красиви, но и носят в себе си по-голяма идея - "Двете Кралства", "Рибка", "Какво значи да си силен", "Какво значи да си красива", "Какво значи да си богат". Трябва да отбележим и преводните книги, тъй като те са от най-популярните и награждавани съвременни автори като Оливър Джефърс, Ил Сунг На, Сали Гарднър, Уилям Грил, Емили Хюз (а скоро Ребека Дотремер и други).

Изобщо смело можем да твърдим, че "Рибка" издава само най-стойностното и вдъхновяващо съдържание за деца, което незнайно защо доскоро липсваше на българския пазар.

Заповядайте на Mish Mash Fest - Xmas is coming, за да изберете най-хубавата книжка за своето дете! Той ще се проведе на 16, 17 и 18 декември в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 18 часа.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град