Готови ли сте да промените нечий живот, да кажете нещо хубаво на някого или да подарите усмивка?
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: EVN

Декември е. И макар зимата вече да заяви присъствието си, това е един от най-топлите месеци в годината. Топъл, защото е изпълнен с аромат на канелени сладки и джинджифилов чай, със споделени емоции и празнично настроение, с трепкащи светлинки и магия, която се носи тихо във въздуха. Топъл, защото имаме възможност да се посветим на себе си и на най-близките си хора, а и да използваме последните дни от годината, за да направим онова, за което все не ни достигаше или време, или смелост или нещо друго.

Какво бихте казали и на кого, ако имахте възможност да го направите по един специален начин? На любимия човек, на детето си, на майка си, на баща си, на брат си, на сестра си, на най-добрата си приятелка, на най-верния си приятел? Любов, благодарност или просто „Здравей, аз съм тук“... Понякога дори две-три топли думи са достатъчни, за да кажете онова, което сърцето ви нашепва, а сега такава приятна изненада можете да направите чрез http://toplidumi.bg/.

Това е новият сайт на EVN, откъдето можем да изпратим послание до важен за нас човек. Изписваме в рамките на 20 символа онова, което искаме да му кажем, и той го получава като мейл или като лично съобщение във Фейсбук. Също така можем да го споделим и в социалните мрежи.

Аз вече изпратих своето послание. А вие готови ли сте да промените нечий живот, да кажете нещо хубаво на някого или просто да подарите усмивка?

С подкрепата на EVN

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град