Ердем ще колаборира с H&M тази година
Момичетата от града
Снимки: H&M

Какво ново от H&M? Много!

Тази година колабориращият с марката дизайнер е Ердем. Вълнението ни се усилва дори повече от това, че рекламната кампанията на колекцията е режисирана от Баз Лурман! За нея тази седмица участниците са събрани в закътано имение в Хемпшир на два часа път от Лондон, а резултатът ще е безкрайно красив.

Сътрудничеството между Ердем Моралиоглу и H&M идва изненадващо – най-успешният и романтичен лондонски дизайнер е известен с независимия си ум и държи лейбъла си далеч от всякакви мейнстрийм бизнес предложения.

Какво се променя тогава и защо приема предложението на H&M? Според Ан-Софи Джонсън, креативният съветник на H&M, Ердем ще опита неща, които не е правил досега. "Мисля за сестра ми, облечена в сако от туид върху рокля за чай и спортни обувки. И за това какво родителите ни са носили, когато са се срещнали през 60-те.", казва Ердем. "Виждам я като нещо противоположно на това, с което бихте асоциирали бързата мода". "Искам да бъдат неща, които ще носите и след 10 години, както жените правят с моите дрехи."

Съдържанието на колекцията ще е ясно на 2 ноември и ще е достъпно в 22 държави. Засега предполагаме романтика – много цветя и много блузи, запазена марка на Ердем.

Другата част от новината е, разбира се, ангажирането на Баз Лурман за кампанията. Той снима кратък филм Erdem x H&M като освен режисор е и сценарист. Засега от този кратък филм има само един малък, прекрасен тийзър. Вижте го!

по материали от Vogue

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град