ДървАРТ и един нов поглед към класическите аксесоари
Кристина Младенова

Все по-коледно започва да ни става! И вече нямаме търпение да ви срещнем с всички талантливи автори, част от нашата коледна Mish Mash Fest приказка.

Първият от тях е марката за аксесоари ДървАРТ. Зад нея стои едно креативно семейство. Никола е графичен дизайнер и фотограф, Блага е със златните ръце, а Крум е тяхното малко всичко. 

Техните страхотни продукти са един нов поглед към класическите аксесоари в гардероба на модерните хора. Дървена папийонка, заради която ще ви се усмихват на улицата. Персонализирани дървени бутонели като подарък за годишнина. Джобна кърпичка, цветни връзки за обувки или игла за ревер – малките акценти, които ви отличават и правят голямо впечатление.

На празничното издание на феста при ДървАРТ ще откриете специална зимна колекция от тематични гравирани дървени папийонки с различни акценти от кожа или плат, голямо разнообразие от класическите им модели, цветни връзки за обувки, персонализирани бутонели и красиви джобни кърпички.

Заповядайте на Mish Mash Fest – Xmas is coming. Той ще се проведе на 09 и 10 декември 2017 г. в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 19 часа.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град