Dove представят новите си подаръчни комплекти за перфектна коса на коледния ни Mish Mash Fest
Елена Миланова
Снимка: https://www.graphicstock.com

Dove станаха редовен участник в нашия Mish Mash Fest и както винаги сме нетърпеливи да видим на живо новите продукти и серии, които ще ни представят на предстоящото му коледно издание.

Добрите чувства помежду ни не са случайни – като жени знаем, че важна част от самочувствието ни зависи от здравето и вида на косата ни. Вярваме, че нищо не бива да заглушава вътрешния глас на момичетата, който ги мотивира да бъдат себе си, да имат увереност в постигането на целите си, без на пътя им да застават пречки.

Dove разбират, че увредената коса може да бъде пречка пред здравето и самочувствието ни и са готови с две нови серии към суперуспешната си колекция Dove Advanced Hair.

Серията Dove Regenerate Nourishment е предназначена за увредени и свръхтретирани коси. Формулата е обогатена с червени водорасли и кератинов подхранващ комплекс, които спомагат не само за елиминирането на следи от увреждания, но и за превенция на бъдещи такива като чупливост например. Серията се състои от три продукта – шампоан, балсам и серум с подхранващи масла. Серумът се нанася на измита и влажна коса далеч от корените, след което косата се изсушава и оформя буквално за две-три минути. Резултатът е подхранена, гладка, блестяща и обемна коса, много лесна за разресване и стилизиране, за която можете да бъдете сигурни, че сте се погрижили здравословно.

 

Другата серия, която ще видим на коледното издание на Mish Mash Fest, е Dove Oxygen Moisture. Тя е предназначена за жени с тънка и безобемна коса, които имат нужда от хидратация и обем. Формулата доставя този резултат – коса с до 95% повече обем при употребата на шампоана и балсама от серията върху коса със себум и без обем. Интересното тук е, че Dove използват технологията Oxyfusion, при която кислородно синтезираните хидратиращи съставки осигуряват правилния баланс между влажността и обема, разпределяйки се в косата на момента. Крайният резултат е жизнена и обемна коса, деликатна, мека и лесна за поддържане.

И двете серии се предлагат и в чудесни подаръчни комплекти, с които можем да зарадваме близките си за предстоящите празници – още една причина да посетите щанда на Dove на коледния ни Mish Mash Fest.

 

С подкрепата на Dove

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град