"Дом за изгубени неща", Рут Хоган
Селина Йонкова
Издателство "Обсидиан"

Отворих "Дом за изгубени неща" на Рут Хоган с намерението да я поразгледам, за да не скучая по време на едно продължително чакане. После не я оставих до последната страница... 

Романът е определян от британската критика като най-успешен дебют за 2017 г. и има шансове да остане такъв поне от гледна точка на едно романтично и храбро момичешко сърце.

Това е една блага, фина история за намерени и приютени вещи. Книгата е от онези очарователни кутии, в които уж несвързани и случайно събрани неща се оказват важни и свързани, необходими едно на друго, за да се приключи недовършеното и за да започне новото, да се продължи напред.

Красива уютна викторианска къща от червени тухли, запазила дискретния си чар, градина с дървета, цветя и рози с имена на принцеси, където може да намериш убежище на чувствата и мислите си, тайни, призрак, красива лилава рокля Schiaparelli, свидетел на щастливи моменти, неотворена кутия със синя булчинска рокля, верни сърца, приятелства и музика, включително и тази на любимата Ета Джеймс... Всичко това прави от "Дом за изгубени неща" едно идеално четиво.

Книга, излъчваща светла тъга и доброта, място не толкова за изгубени предмети, колкото за намерени и поделени истории. 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град