Децата на модната индустрия
Елица Павлович
Райли Кио на подиума на Victoria’s Secret Fashion Show

Модата е динамична и непостоянна – лицата се сменят бързо, а младостта и новостите са задължителна част от индустрията. Все пак има семейства, които успяват да останат актуални поколения наред.

Вместо да чакат да ги открият за модния подиум по улиците, клубовете или конкурсите, тези момичета просто са родени там – познават всички правилни хора от деца и съвсем естествено пътят им продължава в модата. Ето най-известните деца (и внуци) на модната индустрия, чиито лица са навсякъде.

Лили МакМенами

Майка й Кристен МакМенами – абсолютната Тилда Суинтън на модата - разказва, че когато започнала кариерата й преди 20 години хетеросексуалните мъже се ужасявали от странния й външен вид. Но като се има предвид процентът гей мъже в модата, нищо чудно, че Кристен прави шеметна кариера и работи за най-големите в бизнеса, а лично Карл Лагерфелд я води към олтара на сватбата й. Сега е ред на дъщеря й Лили – също с доста нестандартен външен вид. Лили вече е работила за Джайлс Дийкън, Еди Слиман в Ив Сен Лоран и Лагерфелд, освен това е лице на Марк Джейкъбс.

 

Лоти Мос

Както личи по името, това е малката сестра на Кейт Мос. Лицето й се появява в медиите за първи път преди четири години, на снимките от сватбата на сестра й и още тогава всички й предричат голямо бъдеще. Сега вече на 18, Лоти се снима за списания и е една от най-обсъжданите млади модели в Англия, което не е странно, като се има предвид култа към сестра й на Острова.

 

Кора Коре

Внучката на Вивиан Уестууд засега е дефилирала само на ревюта на баба си. Родителите й притежават марката за бельо Agent Provocateur, така че бъдещето й едва ли е далече от модата. Самата Вивиан разказва, че двете с Кора редовно си говорят за училището и тенденциите сред младите, като любимото занимание на Кора е да помага на баба си да подготвят колекциите.

Има още 1 2

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град