Да живеем по-цветно с кърпите на Lemonical
Кристина Младенова

Днес започваме да ви представяме невероятните участници, които ще ни гостуват на предстоящото издание на Mish Mash Fest. Заедно с тях ще посрещнем лятото и ще ви подготвим един шарен, усмихнат и слънчев празник на оригиналните идеи, талантливите творци и добрия вкус. 

Кърпите Lemonical са символ на идеята да живеем по-цветно, да се забавляваме и дръзко да се хвърляме в приключения, споделени с нашите близки и приятели.

Продуктите, които марката създава, са вдъхновени от идеята за нескучни хавлии. С техните ултра леки и компактни, бързосъхнещи, попивни и мултифункционални кърпи няма да останете незабелязани на плажа, по време на вашите пътувания или спортни занимания.

Кърпите са изработени от 100% памук и притежават незабравим дизайн с красиви цветови комбинации, които привличат вниманието и автоматично подобряват настроението. Lemonical идват при нас с обещание за много незабравими моменти, стига да имате желание и смелост да се впуснете в приключения!

Ще ви очакваме на Mish Mash Fest - Summer is coming. Той ще се проведе в новата и уютна зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) на 13 и 14 май от 10 до 19 часа.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град