Да подкрепим каузата на фондация "За нашите деца"
Десислава Найденова-Вичева
Снимка: www.graphicstock.com

Вече ви споделихме за благотворителната кампания "Тази Коледа чудесата правите вие", която за четвърта поредна година се организира от фондация "За нашите деца". В предходното издание са взели участие 60 компании, които са събрали близо 40 000 лв. Тази година от фондацията се надяват дори на още по-голям успех.

Благодарение на набраните тази Коледа средства ще бъде предотвратена раздялата на бебета с техните семейства, ще бъдат обучени нови приемни семейства, много бебета ще намерят своите нови семейства, а деца със затруднения в развитието ще получат помощ за един по-пълноценен живот.

До момента 30 социално отговорни компании са заявили желание да се присъединят, като някои от тях вече са започнали осъществяването на избраните от тях идеи. Най-популярни и харесвани са се оказали "Вкусът на Коледа" и "Коледен базар". Припомняме, че предложенията на фондацията за благотворителни офис събития са дванайсет и могат да бъдат разгледани в сайта на кампанията – всяко е скрито зад бисквитка с номер от 1 до 12.

Разбира се, дванайсетте варианта са преди всичко идеи, а не ограничения или строг регламент, ето защо някои от компаниите, заявили готовност за участие, са измислили своя собствена благотворителна инициатива, с която да подкрепят каузата на фондацията. Един от участниците например ще организира онлайн търг.

До Коледа има още малко време. Посетете сайта на кампанията "Тази Коледа чудесата правите вие" и помислете с какво вашата фирма би могла да допринесе.

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град