Числото на Съдбовния път
Невена Христова
Снимка: Clem Onojeghuo

Числото на Съдбовния път е с нас през целия ни живот и се изчислява, като се съберат всички цифри в датата ни на раждане и получената сума се редуцира до едноцифрено. Има изключения и особености, но това е общото правило. Например при човек, роден на 25.09.1988 г., изчисленията са следните: 2+5+0+9+1+9+8+8=42=4+2=6. Този човек е със Съдбовен път 6. 

Съдбовен път 1. Възможностите се крият в твоите лидерски качества и в дързостта ти да откриваш и налагаш работещите и перспективни нововъведения. Към тях имаш ненадминат нюх, на който вярваш. Ти самият имаш приключенски дух и си първопроходец в непознати сфери.

Предизвикателствата се коренят в твоята прибързаност и във вроденото ти желание да се състезаваш с другите, вместо да се наслаждаваш на собственото си пътуване. Често причината е в известна незрялост, което с времето преодоляваш. Истината обикновено се крие в това да погледнеш честно вътре в себе си и да откриеш собствените си ценности, които ясно ще очертаят посоката напред.

Съдбовен път 2. Това, с което си щедро надарен и на което можеш да учиш другите, са твоите безспорни качества на партньор. Ти винаги мислиш за другите и си способен на искрена грижа и подкрепа. Много си общителен и толерантен и работиш най-добре в екип, тогава всички тези качества истински блестят, без да заслепяват.

От друга страна, опасността се корени в това, че понякога можеш да бъдеш твърде отстъпчив и толерантен и да позволиш на по-властни, но не и по-способни хора напълно да те подчинят. Научи се да отстояваш собственото си мнение и да не се страхуваш от несъгласия, които в повечето случаи са градивни за всички.

Съдбовен път 3. Ти си цар на общуването! Наистина умееш да чуеш и разбереш всеки, както и да градиш дълбоки и пълноценни връзки с другите. Приятелството с теб е абсолютно удоволствие и радост. Ти си многостранна и творческа личност, обожаваш изкуството и се отличаваш с уникален стил. Обичаш удоволствията и лекотата в общуването.

Проблемите при теб като цяло идват от прекалена доверчивост – понякога си склонен да прибързваш и бързо да скъсяваш дистанцията, а това често е съпътствано от разочарования. Давай си време наистина да разбереш и опознаеш другите, от няколко срещи не става. За теб е характерно и разпиляването в сто неща, което пък води до повърхностност или до недовършване на започнатото.

Съдбовен път 4. Ти си невероятно стабилен човек, рутинната работа и постоянството не могат да те уплашат. Често бързо се превръщаш в признат професионалист и експерт в своята сфера. Принципно си традиционалист и реалист. Страхотна опора си за близките си при нужда. Директен си и не би им спестил истината, но не го правиш с лошо.

Опасността е от прекомерен традиционализъм да не залитнеш в краен консерватизъм и авторитарност. Трудно ти е да възприемеш алтернативни мнения, противоречащи на твоето. Като цяло не обичаш промените и бягаш от тях, а често отстрани можеш да изглеждаш скучен и предвидим.

Съдбовен път 5. Ти си изследовател и пътешественик по душа! Обичаш промяната и имаш нужда от нея – тя те обновява и зарежда. Тъй като притежаваш вътрешен интегритет и чувство за сигурност, си склонен на чести промени в пейзажа. За теб е задължително често да пътуваш зад граница или дори да се преместиш да живееш в чужбина, за да си здрав и да се чувстваш добре.

Опасностите се коренят в това, че всяка необмислена голяма промяна носи рискове и може и да не е на добре. Затова планирай скоковете си, за да не паднеш отвисоко. Обикновено ти се учиш най-добре от собствения си опит, но понякога това може да бъде прекалено болезнено. Ала истинската опасност за теб е инертността – да останеш за прекалено дълго в едно и също (неблагоприятно) положение. Не си го причинявай.

Има още 1 2

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град