Бижутата и аксесоари M!ra, създадени насън
Кристина Младенова

Днес ви представяме марката за ръчно изработени бижута и аксесоари M!ra. Авторът зад нея се казва Добромира и изкуството винаги е заемало голямо място в живота й. Тя танцува от дете, винаги търси различното и обича да създава. 

Добромира е момичето, което сънува моделите на своите аксесоари. И точно така създава марката си M!ra – насън. Всичко започва с името, после идва и логото. Идеите започват да преливат и един ден авторката прави първото си колие на пода в спалнята. А после още и още... И докато се усети има страница във Фейсбук и доста хора, които харесват нещата й. Няколко месеца по-късно Мира прави свое ателие, а малко след това открива и онлайн магазин.

Всички красиви бижута и аксесоари, които ще видите в него, са изработени ръчно предимно от висококачествена естествена кожа и метал. И са създадени с идеята да са бижута уникати, в единични бройки или в лимитирани серии. Някои от тях не могат да бъдат повторени. Други могат да бъдат направени специално за вас, ако не са налични, но разбира се, отново с доза уникалност, тъй като ръчната изработка не позволява напълно идентично копие на модела.

А ние ви пожелаваме да бъдете различни и да откриете това, което търсите, точно при M!ra.

С подкрепата на M!ra

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град