Benjamissimo: Шоколади за щастливи хора
Левена Лазарова

Макар да не познавам човек, който да не обича шоколад, вече е пълно с хора, които разпознават качествата на любимото сладко изкушение. И няма как да е по друг начин – множеството качествени и специализирани марки, които се появиха на пазара, ни научиха какво е хубав и здравословен шоколад и вече няма връщане назад. Щастливи сме да ви представим био и веган шоколадите Benjamíssimo, които ще бъдат гост на идващия Mish Mash SWEET Fest!

Младият и ентусиазиран екип, който стои зад Benjamíssimo, се състои от Красимир, Мартин и Сара. Вдъхновени от любовта и страстта си към какаовата наслада, те създават иновативни шоколади, произведени с чисти, истински и здравословни съставки.

И тримата се радват на динамичен живот – работят с радост, занимават се с йога, медитация и различни спортове, затова и решават да направят здравословен шоколад, който запазва максимално полезните вещества на какаовите зърна и същевременно е вкусен.

Така се раждат две линии био веган шоколад със суперхрани: Benjamíssimo и Happy Benjamino. Елате да ги опитате, само на 18 и 19 ноември, само на Mish Mash SWEET Fest!

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град