Beach Bar и лятото, на което да се наслаждаваме в града
Кристина Младенова

Лятото e любимият ми сезон, през който забавям темпото и търся малките градски оазиси, където да се насладя на истински важните моменти. Точно такова е и мястото, за което ще ви разкажа днес в "Градски находки".

Beach Bar се намира на ул. "Г. С. Раковски" 106 - една удобна и много централна локация. Но противно на очакванията и натовареното движение наоколо, заведението притежава една невероятно спокойна обстановка под открито небе, предлагаща сигурно бягство от забързаното градско ежедневие.

Там освен морския дух, за който интериорът ще ви напомни, ви очаква градина с екзотични палми и свежа зеленина, пясък за разкош и малък декоративен басейн, които допълнително създават усещане за релакс и безвремие. На ваше разположение цяло лято ще бъде и интересната програма с приятни музикални събития.

Зад бара, разбира се, ще срещнете чудесен екип от професионалисти, които ще се грижат чашата ви винаги да бъде пълна с разхлаждаща напитка, докато вие се радвате на своя златен момент - среща с приятели или семпла наслада от глътка освежаващ плодов вкус…

Ако търсите още една причина да прекарате времето си по най-чудния начин ще кажа, че коктейлите в Beach bar напълно заслужават вниманието ви. Там е мястото, където ще откриете емблематични класически коктейли, а от тази година и Somersby коктейли, сервирани по перфектния начин. В специална чаша, придружени от точното количество лед и свежи добавки като розмарин, босилек, и задължителните резени лимон или портокал, добавящи щипка лятна магия към любимия сайдер.

Вие само отпийте, потопете се в атмосферата и се насладете на истински ценните моменти в своите градски летни вечери!

С подкрепата на Somersby

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град