Ароматните мечтания и натуралната козметика
Кристина Младенова
Снимки: "Ароматни мечтания"

За първи път на коледното издание на Mish Mash Fest ще се срещнете и с "Ароматни мечтания".

Те са Ива и Руми – две червенокоски, мечтателки, пътешественички, майки, приятелки, а от средата на тази година и партньорки в проекта "Ароматни мечтания".

Запленени от магията на ароматерапията и натуралните аромати, с огромна отдаденост и хъс Ива и Руми творят натурална козметика и продукти. В тях освен любовта си и щипка вълшебство влагат базови и етерични масла с най-високо качество. Защото вярват, че само така клиентите им могат да постигнат желаните естетически и терапевтични резултати, а те – удовлетворение от свършената работа!

"Ароматни мечтания" е проект, чиято цел е да запознае повече хора с прекрасните ползи на ароматерапията, за да я прилагат те за превенция и профилактика на различни здравословни състояния, както и като алтернативна медицина. И разбира се, със силата на маслата да поддържат здрава и сияйна кожа, красива коса, здраво тяло и бодър дух.

Заповядайте да се запознаете на Mish Mash Fest – Xmas is coming. Очакваме ви този уикенд в уютната зала за събития "В парка" над кино "Люмиер" (малкото НДК) от 10 до 19 часа.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град