All I Want for Christmas is новата колекция на Марая Кери за M.A.C!
Елена Миланова
M.A.C Cosmetics

Повече от година след като Марая Кери анонсира своята M.A.C колекция с представянето на червилото All I Want, от този декември световната премиера на цялата колекция, включително и в магазините у нас, е вече факт!

Колекцията, за която всички говорят, е изцяло в типичния за Марая Кери стил – обсипана с женствен блясък и опакована в брокат, а някои от продуктите в американския сайт на M.A.C вече са с изчерпани количества!

Колекцията M.A.C Mariah Carey е лимитирана – бляскава и великолепна като чаша развълнувано шампанско на Нова година, тя е всичко, от което имате нужда за празниците, за да бъдете сияйни, красиви и заредени с максимум луксозно самочувствие, което заслужавате.

Колекцията се състои от пет нюанса червила в елегантна капсула в цвят на бляскаво сребро и златно шампанско (Pinky peach, Soft pinky nude, Cool peach, Champagne Shimmer, Shimmering Brown), блясък за устни в пет нюанса (Soft white shimmer, Dirty pink shimmer, Tan shimmer, True gold shimmer, Pink bronze shimmer) плюс един ексклузивен (Butterfly Bing), който се продава само онлайн.

Колекцията продължава с течна очна линия в драматично кафяво (Rich brown black), предназначена и за дизайн по тялото, два сета мигли за очи, създадени от Марая Кери, четка за пудри, два нюанса руж (Light candy pink и Deep coral), ултра фина пудра Touch my Body с бляскав златист оттенък, мека и гъста четка за преливане на сенки и два вида палитри с по четири сенки, също създадени от Марая Кери (It’s Everything и I am that chick you like).

Oтзивите досега са повече от ласкави – дивата, която винаги ни заслепява с присъствие и талант, днес пренася безупречния си блясък в една емблематична колекция грим на M.A.C Cosmetics, която вече е тотален хит! 

С подкрепата на M.A.C Cosmetics

 

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град