5 съвета как да пътувате по-леко и с малко, но ефективни дрехи и аксесоари
Кристина Младенова
Снимка: Pinterest

Лятото е сезонът на дългоочакваните морски почивки, на близките и далечни бягства до зелени кътчета и на времето, в което да се насладим на слънцето далеч от градската суматоха.

По време на пътувания обаче ние, момичетата, трябва да бъдем по-разумни и да носим със себе си само неща, от които наистина имаме нужда. Затова днес ви споделяме няколко важни съвета как да пътувате по-леко и с малко, но ефективни дрехи и аксесоари за море, планина или екскурзия в чужбина.

1. Вземете със себе си няколко черни дрехи и различни цветни аксесоари. Една малка черна рокля може да изглежда по съвсем различен начин, когато е комбинирана с колие или колан. Аксесоари като шалове, колани и бижута заемат малко място, а могат да направят тоалетите ви по-впечатляващи.

2. Обувките винаги заемат повече място. Затова се опитайте да ограничите необходимите чифтове до два. Един елегантен, подходящ за вечерта, и един по-спортен, подходящ за разходките през деня. И за едни леки джапанки място в багажа винаги ще има.

3. Не носете тежки връхни дрехи със себе си. Но тъй като през лятото винаги има вероятност времето вечерта да захладнее, жилетката ще е най-добрата ви приятелка. Тя не заема толкова много място и ще ви бъде от полза винаги.

4. Освен ако не ви се налага задължително, оставете официалните дрехи у дома. Вместо тях вземете леки туники, чифт къси панталони, една ефирна пола и няколко тениски или потника.

5. За да олекне багажът ви още повече, оставете вкъщи всички излишни ключове, документи и визитки от портмонето си. Качете електронни книги на телефона си и пресипете нужната ви козметика в малки практични шишенца.

Bon Voyage!

Други безценни съвети за стил, модни находки и тенденции ще ви бъдат демонстрирани от Shedd на няколко срещи в страната, част от специалното им турне Peace. Love. Fashion. Следващите дати и локации на събитията са 7 юли в Панагюрище и 8 юли в Хасково.

 

С подкрепата на Shedd

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град