38 стайлинг идеи как да носите костюм с панталон
Косара Чигирева

Обожавам денди течението в модата, което доказва, че можем да бъдем женствени и елегантни винаги, дори когато заимстваме идеи от мъжкия гардероб. Всичко е въпрос на стил и светоусещане, а не на правила и сляпо следване на тенденциите. Живеем във времена, в които всичко е модерно и имаме пълната свобода да експериментираме, без да се съобразяваме с околните и да изневеряваме на себе си.

Днес ви представям няколко прекрасни идеи, вдъхновени от мъжкия костюм и гардероб. Примерите, които съм избрала, са разнообразни и илюстрират възможностите, които имаме в стилово отношение. Както ще видите, ако решите да носите костюм с панталон, може да изглеждате изключително елегантно, но може и да наблегнете на по-спортните и хипстърски решения. Всичко е въпрос на вкус и на това с какво ще съчетаете своя костюм. Може да го комбинирате с елегантна ефирна блуза и с висок ток – за по-полирана и изтънчена визия, или да си сложите любимата тениска и спортни обувки, ако решите да се отпуснете и да заложите на нещо различно.

Имате безброй възможности, но е важно да знаете, че всичко зависи от вас. Надявам се примерите да ви харесат и да ви бъдат полезни.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град