38 стайлинг идеи, които да пробвате тази седмица
Косара Чигирева

Колкото и да се интересуваш от мода, винаги имаш нужда от вдъхновения и примери, които да разширяват перспективите ти и да ти помогнат да погледнеш извън собствените си разбирания и моделите, които следваш. Да не говорим, че никой от нас няма достатъчно време активно да подбира примери или да стои пред гардероба си в търсене на перфектната комбинация от дрехи. Всички се нуждаем от малко идеи, които да ни помогнат да оползотворим възможностите на дрехите, които вече притежаваме, а не да се концентрираме върху това, което нямаме.

Тази седмица съм подбрала няколко идеи, които много харесвам и ще се радвам да ви бъдат полезни. Както винаги, опитала съм се да представя различни комбинации и възможности, отговарящи на някои от стиловете, които харесвам и които са подходящи за различни поводи.

Най-важното е да знаете с какво разполагате, как да го използвате и постоянно да експериментирате, за да постигнете резултата, който искате. Хубавата новина е, че всичко е модерно и, колкото и да не ви се вярва, не е нужно постоянно да си купувате нови дрехи. Всички имаме поне едно палто, сако, пола, блуза, пуловер, риза и чифт обувки. Опитайте се да се отърсите от заблудата "нямам какво да облека" и започнете да съчетавате по различен начин дрехите, които имате. Ще се изненадате от резултата!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град