360 градуса щастие в Букурещ
Кристина Младенова

Месец септември освен с прекрасно слънчево време ме изненада и с едно много вълнуващо пътуване до Букурещ. По покана на Motorola Bulgaria се отправих към невероятната румънска столица, за да присъствам на специалната регионална премиера на най-новия модел смартфон Moto Z2 Play заедно със следващото поколение модули Moto Mods – 360-градусова камера, гейминг пад и безжично зарядно.

И така, в продължение на два дни изпитах истинско щастие в един от най-впечатляващите градове, които съм посещавала. А телефонът Moto Z2 Play беше на мое разположение през цялото време заедно с новия модул 360-градусова камера, за да запечатам всяка емоция и цялата красота, която ме заобикаляше.

С Moto Z2 Play лесно ще откриете фотографския си талант благодарение на новата технология с двоен автофокус и двойна светкавица. А батерията му с капацитет до 30 часа, Turbo Power зарядното2 и 2,2 GHz осемядреният процесор няма да позволят телефонът да ви предаде в най-неподходящия момент.

С Moto Z2 Play ще създавате по-ясни и красиви снимки дори при слаба светлина благодарение на комбинацията от лазерен и двоен автофокус. Технологията е с увеличен обхват до 5 м, за да фокусирате обекти на тъмно три пъти по-бързо. Освен това смартфонът притежава и 5МР предна камера с двойна светкавица, за да сияете на селфи снимките си дори през нощта.

Точно преди година Motorola представи и революционните Moto Mods, които превърнаха Moto Z в първия успешно трансформиращ се модулен телефон на пазара. А един от вече любимите ми модули е новият Moto 360 Camera. Ползва се изключително лесно – само го прикрепяте към който и да е от телефоните от серията Moto Z и той се превръща в 360-градусова камера, с която можете да снимате всичко около себе си. И единствено с едно натискане на бутона записвате интерактивно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук, който следва посоката, от която гледате.

А сега се връщам към Букурещ и една бърза 360-градусова разходка из центъра. За мен градът беше любов от пръв поглед. Толкова мегаполитен и впечатляващ с размерите си и в същото време ужасно чаровен и кокетен! Навсякъде сте заобиколени от прекрасна архитектура с френски привкус и прелестни сгради, които трудно ще ви оставят безразлични.

Нашата разходка започна от един от най-старите булеварди в града – "Калея Виктория". По него ще видите доста интересни неща, магазини, галерии, хотели, част от задължителните забележителности в града и ще стигнете до стария град, където да се потопите в атмосферата из малките улички, да седнете в много приятни кафенета и ресторантчета, и разбира се, отново да се полюбувате на красива архитектура.

За съжаление, не успяхме да стигнем до Дома на народа – сградата на парламента, но ако вие имате време, това е една от задължителните спирки в Букурещ. Парламентът е втората най-голяма административна сграда в света след тази на Пентагона. И освен с мащабност е интересна и заради архитектурата си, в изграждането на която са участвали 20 000 работници и 700 архитекти.

Друго задължително място за посещение е паркът "Херастръу". Той е най-големият в Букурещ, а около езерото има страхотни заведения, където можете да прекарате вечерта в близост до водата и да видите един от най-красивите залези в града.

Ако сте настроени по-авантюристично и искате да видите автентичния нощен живот, отидете в стария град и вечерта. Из неговите малки улички е пълно с барове, от които звучи силна музика, танцьорки ви приканват да се спрете, пълно е с тълпи хора дори във вторник и попадате във вихър от емоции, които е трудно да определите само като положителни или отрицателни. Лично аз бях доста впечатлена от мястото и смятам, че то трябва да се види от всеки, който обича да се забавлява.

Като заключение ще кажа, че два дни в Букурещ не стигат. И вече планирам следващото си пътешествие, по време на което смятам да открия още от потайностите на града. Пожелавам го и на вас!

С подкрепата на Motorola Bulgaria

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град