36 стайлинг идеи как да носите дрехи, обувки и аксесоари с леопардов принт
Косара Чигирева

Познавам много момичета, които никога не биха си купили дреха или обувки с леопардов принт, въпреки че той не излиза от мода вече няколко години. Те са напълно наясно, че, да носиш дрехи с такъв мотив, е много актуално, но не го приемат напълно и не вярват, че той се вписва в техния стил. Истината е, че с него трябва да бъдеш изключително внимателна, в противен случай рискуваш да изглеждаш нелепо или, още по-лошо, кичозно – нещо, което всички искаме да избегнем.

Лично аз не се различавам много от тези момичета и честно казано, най-много харесвам обувките и чантите с леопардова шарка и косъм. Въпреки това трябва да призная, че неведнъж съм се изненадвала приятно колко добре може да изглеждаш и в палто или с пола с подобен мотив.

Днес реших, че е хубаво да споделя с вас моделите, които ми харесват. В тях съм подбрала няколко интересни идеи как може да комбинирате палтото си или – ако не искате толкова сериозно да наблягате на мотива – поне как да го включите в ежедневието си, избирайки шал, обувки или чанта.

Предлагам ви да разгледате няколко любими примера от "градската джунгла", които доказват, че стига да не прекаляваш, можеш да изглеждаш страхотно в тази окраска.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град