33 стайлинг идеи как да носите ултравиолетово
Кристина Младенова

Комплексен и съзерцателен, ултравиолетовият цвят олицетворява мистерията на космоса, загадката на това, което предстои, и всичко, което е отвъд. Той е символ и на необятното и безгранично нощно небе, което продължава да вдъхновява желанието да преследваме свят от възможности извън нашия собствен.

Енигматичният пурпурен цвят отдавна е символ и на контракултурата, неконвенционалността и артистичната брилянтност. Музикални икони като Принс, Дейвид Боуи и Джими Хендрикс извеждат на преден план нюансите на ултравиолетовото в челните редици на западната поп култура като личен израз на индивидуалността.

Наситен и изпълнен с емоции, цветът на годината според PANTONE символизира експериментирането и неподчинението, подтиквайки всеки да открие своя уникален отпечатък, повлиял света, и да надскочи границите чрез различни творчески обекти.

В модата ултравиолетовият цвят може да изглежда труден за съчетаване, но всъщност предлага много възможности и е сред нюансите, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Ако не се осмелявате да рискувате с дръзки комбинации от цветове с различните нюанси на жълто, оранжево, червено и зелено, опитайте да го комбинирате с по-неутралните като сиво и бежово и разбира се, с бяло и черно.

Пробвайте и с нещо не толкова рисковано като покупката на палто. Купете си една рокля в ултравиолетово и ще откриете, че с нея може да се чувствате невероятно. Много харесваме и широко разкроените миди поли, които отиват на всяка фигура и прикриват всички възможни недостатъци на женския силует.

За да се уверите в магията и невероятното очарование на ултравиолетовите нюанси, сме подбрали няколко вдъхновяващи примера, които харесахме изключително много. Приятно разглеждане!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град