33 Gastronauts
Левена Лазарова

„33 гастронавти“ е на буквално 3 минути от вкъщи и мога единствено да съжалявам, че не се възползвам от този факт достатъчно често. Другото му предимство е, че има не само малка и кокетна градина, а и масички на тротоара. Заедно със съседното „Ателие“ и едно малко симпатично ресторантче за тапас и вино образуват приятно стъргало на особено подходящата за тази цел улица “Асен Златаров”. Но, разбира се, най-добрата причина да харесвам този ресторант е хубавата кухня.

Нея можем лесно да наречем наистина интересна, защото смесва неочаквани съставки по изненадващ начин. Личният авторски почерк личи във всички предложения на менюто – от салатите и предястията до основните и десертите. Нестандартния подход открихме в супата от земна ябълка, морков и джинджифил, сиренето със сусам, хумуса с авокадо и домашните сармички от лозов лист в компанията на свежи зеленчуци.

В менюто присъстват и така популярните напоследък бургери, които ние уважихме подобаващо. В чийзбургера открихме една много симпатична беконена нотка, а иначе се очаровахме от цялостния вкус, начин на поднасяне и гарнитурата.

Очаквам с нетърпение по-топли дни, за да можем да се наслаждаваме на кухнята на “33 Gastronauts” на открито. Междувременно можем да гласуваме за 33 Gastronauts или за друг любим ресторант в конкурса на Бакхус "Ресторант на годината".

Снимка: 33 Gastronauts

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град