26 стайлинг идеи как да носите яке от деним през по-топлите дни
Косара Чигирева

Напоследък времето ни изненадва със своите неочаквано високи градуси и големи температурни разлики. Налага се да извадим и значително по-пролетните си дрехи, за да сме адекватно облечени. 

Днес ви предлагам да обърнем внимание на една от най-любимите връхни дрехи на всички – якето от деним. Късо, вталено, огромно, протрито, с ретро кройка или с кръпки, всеки от нас има различни предпочитания, които се вписват в неговите разбирания и усещане за стил. 

Момичета, открихте ли вече новото място за модни находки Shedd? Там ще попаднете на разнообразни предложения на якета от деним с хаштаг #яке, #деним.

И все пак, ако искате да се съобразите с модните тенденции и да сте актуални, трябва да обърнете внимание на якетата с кройка от 90-те – това са "овърсайз" моделите, които може да откриете във всички магазини. Актуални са и моделите от 70-те. Ако добавите и няколко попарт апликации или значки, ще постигнете максималното и със сигурност ще е ясно, че се движите в крак с модата.

Въпреки всичко не забравяйте, че най-важното е да се чувствате комфортно и да "плувате в свои води", за да изградите свой собствен стил, с който да се гордеете.

 

С подкрепата на Shedd

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град