26 идеи за пролетна прическа
Косара Чигирева

Не знам за вас, но аз определено имам нужда от промяна и от известно време ми се иска да експериментирам с косата си. Този тип експерименти винаги са ми били чужди и може да се каже, че от много време не съм си и помисляла за нещо различно.

Казват, че всичко идва с времето си, и явно е така, защото съвсем наскоро се подстригах сравнително късо и дори си направих кичури. Не бих казала, че останах доволна от кичурите и от начина, по който ми ги направиха, което наложи премахването им буквално няколко дни по-късно. Истината е, че просто не попаднах на правилния фризьор. Сякаш лично аз си бях мацнала някаква недомислено светла боя с идеята, че бих могла да изглеждам повече от добре. Сами разбирате, че резултатът беше противоположен и вместо да се радвам на т.нар. контуринг на косата, се сблъсках с шока и разочарованието. 

Без много излишни терзания отидох да ми заличат кичурите и възобнових търсенето на идеи, които ми харесват и бих искала да изпробвам.

Днес ви предлагам някои от идеите за пролетни прически, които много ми харесаха. Вярно е, че повечето от тях въобще не са подходящи за мен, но не е невъзможно сред тях да откриете своето ново амплоа. А ако знаете и към кого да се обърнете за консултация и сте сигурни, че той владее изкуството на преобразяването, то значи вие сте късметлийки.

И понеже аз все още не съм открила своя фризьор, ще се радвам да ми препоръчате някого, на когото човек може да се довери. Благодаря!

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град