20 спортни находки, които може да купите с намаление
Кристина Младенова

По време на сезонните намаления се отдаваме и на манията си по спортните обувки, дрехи и аксесоари, като сме ви подбрали няколко интересни находки, които може да купите на страхотна цена.

Вече отминаха дните, в които спортният стил беше символ само на момичетата, обичащи физическата активност. Днес той е символ на неспиращия и динамичен градски човек, който иска да бъде свободен, да изразява себе си и да бъде забележим сред тъпата.

В магазини District има богато разнообразие от спортни обувки и стоки на редица култови марки с голямо намаление.

Хубавото на спортните обувки, дрехи и аксесоари е това, че те могат да се комбинират невероятно добре както с неформалната част от гардероба ви, така и с по-елегантните дрехи от него. И чрез съчетаването на елегантно и спортно можете да постигнете наистина впечатляващ и много стилен ефект, който ще плени вас и околните. Удобството е гарантирано, а възможностите за комбинации – безброй. Стига да експериментирате и да търсите най-подходящия начин да изразите себе си.

Всички находки от галерията ще откриете в магазин District в Serdika CenterParadise Center, както и в сайта им онлайн. Там ви очаква изключителна селекция от маратонки, кецове и други спортни стоки на редица култови марки с голямо намаление.

С подкрепата на магазин District

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град