20 палта, които може да купите с намаление от ZARA
Косара Чигирева

Няма съмнение, че всяка от нас има списък с желания, които невинаги може да задоволи. Сезонът на намаленията ни дава възможност да купим част от дрехите и аксесоарите, които искаме, на значително по-добра цена. Въпреки това дори тогава е добре да имаме предварителен план, който да следваме, за да не попаднем в капана на изкушенията и за да използваме оптимално бюджета, с който разполагаме.

В момента в магазините на ZARA има намаление и, ако харесвате марката, няма как да не откриете нещо интересно. За да не губите много време, съм направила няколко селекции по категории. В първата сeлекция съм включила само връхни дрехи – основно палта. Разгледайте ги и вижте дали сред тях не се крие вашето ново палто.

Преди да се отдадете на имулса за пазаруване, не забравайте да направите своя списък и да се опитате да го следвате. Когато го съставяте, помислете от какво наистина имате нужда и как то би се съчетало с останалите дрехи и аксесоари в гардероба ви. Наблегнете на качеството, а не на количеството и избирайте т.нар. базисни дрехи, които са в основата на всички комбинации и могат да се съчетаят почти с всичко.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град