15 рокли, които може да купите с намаление от ZARA
Косара Чигирева

Няма съмнение, че една хубава рокля никога не е излишна, ето защо всяко момиче би се радвало да се поглези с някоя нова придобивка. Сезонът на намаленията ни дава възможност да купим част от дрехите и аксесоарите, които искаме, на значително по-добра цена. Въпреки това дори тогава е добре да имаме предварителен план, който да следваме, за да не попаднем в капана на изкушенията и за да използваме оптимално бюджета, с който разполагаме.

В момента в магазините на ZARA има намаление и, ако харесвате марката, няма как да не откриете нещо интересно. За да не губите много време, съм направила няколко селекции по категории. В тази съм включила само рокли. Сред моделите ще откриете интересни бляскави и кадифени рокли, класически малки черни рокли и красиви дълги рокли. Може да ги комбинирате както с елегантно сако, така и с някоя красива голяма жилетка или огромен пухкав пуловер, вие избирате. Разгледайте ги, може сред тях да откриете своята нова рокля.

Преди да се отдадете на имулса за пазаруване, не забравайте да направите своя списък и да се опитате да го следвате. Когато го съставяте, помислете от какво наистина имате нужда и как то би се съчетало с останалите дрехи и аксесоари в гардероба ви. Наблегнете на качеството, а не на количеството и избирайте т.нар. базисни дрехи, които са в основата на всички комбинации и могат да се съчетаят почти с всичко.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Не пропускайте най-интересните ни статии! Регистрация
Коментари:
Последно от момичетата:


X

Регистрация

Пол
Град